Стопкадър Нова ТвКметът на Царево обяви, че водният ад в района

...
Стопкадър Нова ТвКметът на Царево обяви, че водният ад в района
Коментари Харесай

Кметът на Царево: Морето изхвърли тялото на мъж, издирваме две изчезнали жени

Стопкадър Нова Тв

Кметът на Царево разгласи, че водният пъкъл в региона е взел една жертва, а двама души са изчезнали и се търсят. Той посочи, че всичко друго по тази тематика би следвало да се пояснява като нечиста сделка.



Едно от лицата е открито нощес, откакто морето изхвърли на брега мъж, който всеки момент чакаме да бъда един разпознат. Остават в неопределеност две лица от женски пол. Аз удостоверявам, една жертва и две лица, които търсям, нека да не са жертви, само че за голямо страдание шансът да се отърват от този съдбовен край е нищожен, съобщи за Нова Тв Георги Лапчев.



Щабът заседава в този момент в 8 часа, очаквам при мен да пристигна шефа на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас, на Противопожарната работа, на Гранична полиция. Преди малко ми рапортуваха, че пътува огромния граничен транспортен съд, който ще се появи тука в пристанищен залив и ще продължи издирването на двете лица, които са в неопределеност Разбира се, че това е единият приоритет. Ичезналите лица несъмнено са в морето, ще търсим в целия залив, добави Лапчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР